2019 yaz modasının trend modelleri

Havalar serinlemiş olsa da 2019 yaz modasının trendleri hakimiyetini sürdürüyor. Asit denim pantolonlar, baskılı t-shirtler, çiçek dizaynlı …

17.07.2022
208
2019 yaz modasının trend modelleri

Havalar serinlemiş olsa da 2019 yaz modasının trendleri hakimiyetini sürdürüyor. Asit denim pantolonlar, baskılı t-shirtler, çiçek dizaynlı modüller… Yaz modasının trend kesimlerini bilmek, sizlere şık bir kombin oluşturma fırsatını sağlıyor. Sizler için 2019 yaz modasının trend modellerini bir ortaya getirdik. İşte 2019 yaz modasının trendleri konusunda tüm bilinmesi gerekenler!

Yaz döneminde şık olmak için çeşitli kombinler uygularsınız. Lakin her kesim ile istenilen trend kombin oluşturulamaz. Zira vitrinlerde yer alsa da, her modül trend değildir. Pekala 2019 yaz modasının trend kesimleri nelerden oluşuyor? Hem şık hem de rahat bir manzara oluşturmak sizlerin elinde. Temmuz’un olabildiğince serin geçtiği şu devirde, baskılı t-shirtler, mom jean pantolonlar ve uzun etekler en çok göze çarpan modellerden oluyor. Sizler için 2019 yaz döneminin trend kesimlerini derledik.

2019 YAZ MODASININ TREND MODELLERİ

2019 yaz modasında öne çıkan trendleri ortasında minimalist aksesuarlar ve ön plana çıkan desenler bulunuyor. Hasır yahut spor, şapkalar daima minimalist formlarda. Tıpkı halde çantalarında kutu yahut yuvarlak formlarda hazırlanmış küçük modeller olduklarını görüyoruz.

Kot ceketler, ceket modasının öne çıkanlarından. Deri ceketler artık neredeyse hiç yok demek mümkün. Kot ceketler üzerindeyse hareketli süsler ve taş, boncuk vb. dizaynlar dikkat çekiyor.

Elbise, etek ve pantolonlarda çiçek dizaynları öne çıkarken, t-shirtlerde ise baskılı modeller hakim. Bilhassa çizgi sinema karakterleri en çok tercih edilen baskı modellerinden.

Pantolonlarda ise asit denim modelleri trend durumda. Bunun yanında bol paça kumaş pantolonlar da rahat bir görünüm sağlıyor.

ETİKETLER: ,
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.