Sineklik nasıl takılır? Sineklik takma formülü…

Konutunuzun çabucak hemen her kısmının penceresinde kullandığınız sineklikler, meskenin içerisine böcek sinek üzere canlıların girmesine mani …

26.07.2022
224
Sineklik nasıl takılır? Sineklik takma formülü…

Konutunuzun çabucak hemen her kısmının penceresinde kullandığınız sineklikler, meskenin içerisine böcek sinek üzere canlıların girmesine mani olmaktadır. Pekala, sineklik takmanın prosedürleri nelerdir? İşte, o sistemler…

Eve dışarıdan giren kara sinek, sivri sinek ve gibisi böceklere pürüz olan sinekliklere, bilhassa yaz aylarında daha çok muhtaçlık duyulmaktadır. Pencerenin ebatına uygun sineklik ayarlanabilmektedir.  Sineklik takmanın aşikâr başlı formülleri vardır. Bu usulleri sizler için sayfamızın içeriğinde sunuyoruz.Peki, sineklik nasıl takılır? Sineklik takmanın prosedürleri nelerdir? İşte, cevaplar…

SİNEKLİK NASIL TAKILIR?

Sineklik takmak için ölçü gerekmektedir. Ölçüyü aldıktan sonra ne kadar materyal gerektiğini kestirebilirsiniz.

Evvel ölçü almalısınız. Pencerenin ebatını ölçmeniz gerekmektedir. Aksi halde sinekliğiniz yeri ile uyuşmayabilir.

 Sineklikle birlikte paketten çift katlı bant da çıkmaktadır. Bu bantları çerçeveye yapıştırınız. Sineklik alınan ölçüye nazaran kesilmelidir. Akabinde montaj yapılacak pencere temizlenir ve kuruması beklenir. Kurumadan süreç yapmayınız.

Sinekliğin kaliteli olması için ekonomik ve itinasız olanlarından almak yerine maliyeti biraz kabarık ve tanınmış markaları seçmeniz daha uzun ömürlü olmasını da sağlayacaktır.

Kuruduktan sonra montaja geçiniz. Öncelikle sürece çerçeveden başlayınız. Daha sonra yapışkan bantları çerçevenin üzerine monte ediniz. Ölçülere uygun olarak sinekliği makas ile kestikten sonra sinekliği dikkatlice çerçeveye yapıştırınız. Baskı uygulanarak sinekliği sabitleyiniz.

DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER;

– Sineklik asla sıcak su ile silinmemelidir. Hem bantlar ziyan görür hem de sinekliğin formu deforme olabilir. Bu sebeple ılık ya da soğuk su kullanılmalıdır.

 Pencere açılıp kapatılırken yavaş hareketlerle kapatmaya itina şovunuz. Aksi halde yalama olabilir.

– Tellerin düzelmesi için katiyetle ütü kullanmayınız. Ütü kalıcı ziyanlar ve yanma tesiri oluşturabilir.

ETİKETLER:
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.