2019 tesettür modasında gelin başı modelleri

2019 düğün döneminde, tesettürlü gelinler için tasarlanan gelin başı modelleri epey dikkat çekiyor. İster bone şal modellerini, ister dantel …

22.07.2022
319
2019 tesettür modasında gelin başı modelleri

2019 düğün döneminde, tesettürlü gelinler için tasarlanan gelin başı modelleri epey dikkat çekiyor. İster bone şal modellerini, ister dantel modellerini tercih edin. Gelinlik başı modellerini, çiçek ve toka stili aksesuarlarla daha renkli hale getirebilirsiniz. 2019 tesettür gelin başı modelleri nelerdir? Tesettür gelin başı aksesuarları nasıl? Sizler için bu dönemin en beğenilen tesettür gelin başı modellerini araştırdık. İşte en beğenilen tesettür gelin başı modelleri…

Tesettür gelinlik modellerinde en çok dikkat çeken gelinlik başı modelleridir. Gelinlik başı modelleri, hem aksesuarları hem de dizaynlarıyla gelinliklere farklı bir mana katıyor. 2019 tesettür gelin başı modellerinde en çok öne çıkan ayrıntı, yüz sınırlarının bariz bir biçimde öne çıkarılması. Bone şal modellerinden yola çıkılarak hazırlanan bu dizaynlar, eski gelin başı modellerinin tam zıttı olarak sadece baş bölgesini hakimiyeti altına alıyor. Böylece gelinlerin yüz sınırları da olduğu üzere görünebiliyor. Bununla birlikte saçlarınızı da gelin başı modeline nazaran yapmanız, modelin daha ön planda ve daha şık olmasını sağlayacaktır. En çok tercih edilen basık olmayan saç topuzlarıdır. Şayet model basık olursa, yüzünüzde basık görünmüş olur. Pekala dönemin trend gelin başı modelleri nelerdir? 

TESETTÜR GİYSİDE GELİN BAŞI MODELLERİ 2019

Gelinlik başınızı seçerken birinci evvel gelinlik modelinizi ön plana alın. Gelin başınızın gelinliğinize uygun olmasına dikkat edin. 2019 tesettür gelinlik modellerinde en çok öne çıkan model, şapka modelleri.

Aynı vakitte aksesuar niyetine de kullanılan bu modeller, sade bir gelinlik tercih edenler için ülküdür.

Şapka kullanmak istemeyenlerin tercihi ise çiçek aksesuarlarının hakim olduğu duvaklar olabilir. Bu modeller, düz bir biçimde inen gelin başı modelleri için bir hareketlilik katacaktır.

Bununla birlikte bone şal modelleri de tesettür gelinlik modasının en çok dikkat çekenleri ortasında. 

ETİKETLER: , , , ,
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.