2019 sonbahar/kış modasının tanınan renkleri

2019 döneminin sonbahar – kış döneminde hangi renkleri tercih edeceksiniz? Size bu hususta yardımcı olmamız mümkün. Dünya renk otoritesi Pantone …

02.08.2022
243
2019 sonbahar/kış modasının tanınan renkleri

2019 döneminin sonbahar – kış döneminde hangi renkleri tercih edeceksiniz? Size bu hususta yardımcı olmamız mümkün. Dünya renk otoritesi Pantone, sonbahar kış devrinin tanınan renklerini belirledi. Pantone’ye nazaran öne çıkan renkler biber kırmızısı, koyu bordo ve toz pembe oldu. Ünlü markaların yeni dönem modellerinde bu tonları görmek mümkün. İşte 2019 sonbahar kış döneminin tanınan renkleri…

2019 modasının sonbahar kış dönemi kapıyı çaldı. Dolaptaki kışlıkları ön plana alma vakti. Pekala geçtiğimiz yılın tanınan renkleriyle şimdikiler tıpkı mı dersiniz? Alışılmış ki hayır. Dünya renk otoritesi Pantone, 2019/2020 sonbahar kış devrinin tanınan renklerini belirledi. Pantone’nin açıklamasına nazaran en çok öne çıkan renkler; biber kırmızısı, koyu bordo ve toz pembe oldu. Sonbaharın ve kışın cıvıl cıvıl yansıması giydiğiniz sweat-shirt, gömlek ve kazaklarda sizleri karşılıyor. O denli ki bunu Zara, H&M, Koton, Bershka üzere ünlü markaların yeni dönem modellerinde de görmek mümkün. İşte 2019 sonbahar kış döneminin tanınan renkleri:

2019 2020 PANTONE SONBAHAR KIŞ RENKLERİ

1 – BİBER KIRMIZISI

Kırmızı renk, Pantone’nin açıkladığı renklerin başında geliyor. Gömlek ve kazaklar için tercih edilen bu renk, sonbahar ve kış dönemi için epeyce ülkü. 

2 – TOZ PEMBE

Pembe rengi çok sevenlerdenseniz, bu yılki moda dönemi tam size nazaran. Pembenin bir alt tonu olan toz pembe, hem sweatshirt hem de pantolonlar da sıkça kullanılıyor.

3 – HARDAL SARISI

Hardal sarısı, bu dönemde da daima tercih ediliyor. Pantone, 2019 – 2020 döneminde kazakların vazgeçilmez rengi oluyor.

4 – AÇIK KAHVERENGİ

Ben açık renkleri sevmem diyenlerdenseniz, kahverengi tonunu seçebilirsiniz. Bu ton, Pantone listesinin trend koyu renkleri ortasında.

5 – YEŞİL

Yeşilin huzur veren havası, 2019-2020 kış döneminde karşımıza çıkıyor. Elbise ve etek modelleri, yeşil rengi en çok ortaya çıkaran modeller ortasında.

ETİKETLER: , , , ,
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.