2019 mobilya dekorasyonu trendleri

2019 dekorasyon açısından epeyce varlıklı seçenekler sunuyor. Bu seçenekler ortasında renkler de bulunuyor. 2019 dekorasyonunda oluşan renk …

17.07.2022
230
2019 mobilya dekorasyonu trendleri

2019 dekorasyon açısından epeyce varlıklı seçenekler sunuyor. Bu seçenekler ortasında renkler de bulunuyor. 2019 dekorasyonunda oluşan renk çeşitliliği, mobilyaların daha dikkat alımlı olmasını sağlıyor. Pekala 2019 yaz dekorasyonu trendlerinde öne çıkan renkler nelerdir? 2019’un trend mobilya renk ve modelleri, tüm ayrıntılarıyla birlikte yasemin.com’da! İşte 2019 mobilya dekorasyonuyla ilgili tüm bilinmesi gerekenler!

Dekorasyonda trendleri takip etmek sürekli değerlidir. Bu sayede daha şık ve havalı bir mobilya dekorasyonu oluşturulur. Lakin bir mobilya dekorasyonu oluştururken bilinmesi gereken sırf son mobilya trendleri değildir. Renk seçeneklerini de en yeterli biçimde bilmek gerekir. Zira bir mobilyayı ön plana çıkartan birebir vakitte renkleridir. Gerçekten 2019 dekorasyon modası da bu manada en çok dikkat çeken yıllardan biri. Sizler için dekorasyonda öne çıkan 2019 yaz dekorasyonunda renk trendlerini derledik. Bir mobilya seçerken önceliğiniz konut dekorasyonu trendleri, renkler ve mobilyanın sahip olduğu formlar olmalıdır. Pekala 2019 yaz dekorasyonunda bir mobilya satın alırken hangi renk ve modelleri önceliğinize almanız gerekir? Haydi artık bu soruların karşılıklarına daha yakından bakalım:

2019 MOBİLYA DEKORASYONUNUN TREND RENKLERİ

2019 yaz dekorasyonunun en trend renkleri, sarı ve yeşil tonlar oluyor. Mobilyalarda hakim olan ise geçmişe dönük kesimler. Yani retro vb. modeller. Şayet yeni bir konut diziyor ya da salonunuzu yenilemek istiyorsanız, bu üslup modellerle çok sık karşılaşacağınızı söyleyelim. 

Minimalist modellerin daha ön plana çıktığı mobilyalarda; retro, arka deco ve benzeri öteki tüm akımlar, mesken mobilyalarında dikkat çeken biçimler. 

Retro kesimler için en uygun renkler her vakit için aşikardır ama 2019 dekorasyon modası buna pürüz oluyor. Bu yılın trend renkleri; hardal sarısı ve vizon rengi oluyor.

Bu renkler dışına çıkıp farklı bir ortam oluşturmak isteyenler için; fındık, bordo, yeşil ve kırmızı üzere renkler bu yıl için ön planda olan tonlar.

ETİKETLER: , , , ,
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.